Nieuws

Uitbreiding gewasbescherming

  • Switch op basis van de werkzame stoffen cyprodinil en fludioxonil De uitbreiding betreft het gebruik als schimmelbestrijdingsmiddel in de bedekte teelt van braam- en framboosachtige en radijs als mede in de onbedekte teelt van asperge en bleekselderij. Het betreft een middel voor professioneel gebruik.
  • BotaniGard vloeibaar op basis van de werkzame stof Beauveria bassiana stam GHA
    Het middel wordt toegelaten als insectenbestrijdingsmiddel in de bedekte teelten van aardbei, courgette, komkommer, meloen, aubergine, paprika, bloemisterijgewassen, rozen, boomkwekerijgewassen en vaste plantenteelt. Het betreft een middel voor professioneel gebruik.
  • BotaniGard WP o.b.v. de werkzame stof Beauveria bassiana strain GHA
    Het middel wordt toegelaten als insectenbestrijdingsmiddel in de teelten van: aardbei (bedekte teelt), courgette (bedekte teelt), komkommer, meloen, (bedekte teelt), aubergine, tomaat, paprika, bloemisterijgewassen (bedekte teelt), rozen (bedekte teelt), boomkwekerijgewassen (bedekte teelt), vaste plantenteelt (bedekte teelt) en als insectenbestrijdingsmiddel met een kleine toepassing in de teelten van: kleinfruit m.u.v bedekte teelt van aardbei, bloemisterijgewassen (onbedekte teelt) bloemisterijgewassen (bedekte teelt), rozen (bedekte teelt), vaste plantenteelt (onbedekte teelt), bedekte veredeling en zaadteelt en de onbedekte veredeling en bloemenzaadteelt, groentenzaadteelt en zaadteelt van kruiden, bieten, peulvruchten, oliehoudende zaden, vezelgewassen, groenbemestersgewassen, voedergewassen en witlof (pennenteelt), cichorei, boekweit, hop, meekrap en olifantsgras. Het betreft een middel voor professioneel gebruik.

Login

Uw gebruikersnaam
Uw wachtwoord
Wachtwoord onthouden
> Inlog aanvragen

Agenda

15 Jan 2024 t/m 19 Jan 2024
Locatie: Brabanthallen, s-Hertogenbosch

Contact

Handelsonderneming Vlamings BV
Prins Reinierstraat 7
4651 RZ Steenbergen
0167-566350
0167-563983
 

Handelsonderneming Vlamings BV
Nachtegaallaan 31
5425 RT De Mortel
0492-319434
0492-319235