Nieuws

Toelatingen gewasbeschermingsmiddelen

 • Himalaya op basis van de werkzame stof maleïne hydrazide Het middel wordt toegelaten als groeiregulator door middel van een gewasbehandeling in de teelt van consumptieaardappel, zetmeelaardappel, ui en sjalot. Het betreft een middel voor professioneel gebruik. De toelating is tot stand gekomen via de procedure van de wederzijdse erkenning.
 • Carial Flex op basis van de werkzame stoffen cymoxanil en mandipropamidHet middel wordt toegelaten als schimmelbestrijdingsmiddel in de teelt van aardappelen. Het betreft een middel voor professioneel gebruik.
 • Cleave op basis van de werkzame stoffen florasulam en fluroxypyr Het middel wordt toegelaten als onkruidbestrijdingsmiddel door middel van een na opkomst behandeling in wintertarwe, wintergerst, winterrogge, triticale, zomertarwe, zomergerst, zomerrogge en haver. Het betreft een middel voor professioneel gebruik.

Herregistratie gewasbescherming

 • Opus Team o.b.v. de werkzame stoffen epoxiconazool en fenpropimorf

  Het middel wordt toegelaten als schimmelbestrijdingsmiddel in de volgende teelten: suikerbiet; winter- en zomertarwe, triticale; winter- en zomergerst; winter- en zomerrogge; haver; spelt; vezelvlas.
  Het betreft een middel voor professioneel gebruik.

 • Turbat WP op basis van de werkzame stoffen cymoxanil en mancozeb 
  Het middel wordt toegelaten als schimmelbestrijdingsmiddel in de teelt van aardappelen in het groeistadium BBCH > 39. Het betreft een middel voor professioneel gebruik.

Login

Uw gebruikersnaam
Uw wachtwoord
Wachtwoord onthouden
> Inlog aanvragen

Agenda

15 Jan 2024 t/m 19 Jan 2024
Locatie: Brabanthallen, s-Hertogenbosch

Contact

Handelsonderneming Vlamings BV
Prins Reinierstraat 7
4651 RZ Steenbergen
0167-566350
0167-563983
 

Handelsonderneming Vlamings BV
Nachtegaallaan 31
5425 RT De Mortel
0492-319434
0492-319235